Bryllup i Snejbjerg Kirke og fest på Højskolen i Herning

Bryllup i Snejbjerg Kirke og fest på Højskolen i Herning

Bryllup i Snejbjerg Kirke og fest på Højskolen i Herning Bryllup Nordic Park (Græsted) Kursus i billederedigering og fotografering bryllupsfotograf Vi står og skal giftes i Sneum Kirke Vielse i Vejgård Kirke i Aalborg Vielse i Vejgård Kirke i Aalborg

Vi vil super gerne have en bryllupsfotograf

Vi vil super gerne have en bryllupsfotograf til Vores Store Dag til vores efterårsbryllup. Det kunne være fedt at få netop jer til at fotografere, da I laver nogle utroligt smukke billeder, der er med til at gøre dagen endnu mere magisk. Desuden sætter vi stor pris på, at I kun tager bryllupsbilleder og derved har erfaring med dette. Vi synes også det er fedt at vi får alle billederne der bliver taget, og I efterbehandler 80 af billederne.

Vores bryllupsfest

Vores bryllupsfest skal starte i Snejbjerg Kirke, som ligger udenfor Herning. I denne kirke er min kommende mand døbt og konfirmeret, og han kender også præsten. Efter højtidelighederne går turen videre til Højskolen i Herning. Her er et flot renoveret lokale som Gastro 13 udlejer. Gastro 13 skal også stå for og levere maden samt bryllupskagen. Lokalet er lidt råt med træ og læder, hvilket lige er vores stil. Dog skal der være klassiske hvide duge, hvilket gør det råt og romantisk på samme tid.

Lige nu er vi i gang med en proces der hedder gæsteliste. Den er pt på 100 mennesker. Et stort bryllup som vi slet ikke havde tænkt det skulle være – Vi kan dog ikke undvære en af de 100.

Brudekjolen

Brudekjolen, tøj til gommen og ringe er endnu ikke købt. Dog har jeg, som alle andre kigget løs på nettet og fundet ud af hvilken stil det skal være. Jeg har planlagt at skulle forbi Brud og Galle i Them og nogle få steder mere. Ringe og tøj er bl.a. noget af det vi vil se nærmere på og få inspiration til ved bryllupsmessen i Odense.

Lasse, min forlovede er oprindelig fra Snejbjerg hvor vi skal vies, og jeg er oprindeligt fra en by lidt længere nord på der hedder Struer.

Hvordan startede vores eventyr?

Hvordan startede vores eventyr? Det startede i sommeren 2013 til Grøn koncert i Aarhus. Jeg boede der og arbejdede, og havde på daværende tidspunkt en anden kæreste. Lasse er venner med min venindes kæreste og som var på besøg hos mig inden Grøn koncert for at varme op. Lasse og jeg havde aldrig mødt hinanden før dette. Lasse er til dagligt fysioterapeut, hvilket jeg fik udnyttet da jeg vred rundt på foden til koncerten, hvor Lasse løb efter forbinding til min fod. Han og hans ven bar mig på hele hjemturen.

Året efter var det igen koncerttid. Igen var jeg i et forhold, og der var ingen romantik i luften mellem Lasse og jeg. Mit forhold gik dog i stykker kort tid efter koncerten.

Samme vennepar skulle i efteråret have barn døbt hvor vi begge var med

Samme vennepar skulle i efteråret have barn døbt hvor vi begge var med. Her fik vi udvekslet telefonnumre, da vi har tovholdere for venneparrets polterabender i maj 15. I tiden indtil fik vi skrevet lidt sammen, hvilet udviklede sig til mere og mere, og pludselig blev det også til emner udover planlægning af polterabend.

Efter brylluppet

Efter brylluppet lovede Lasse at lave nachos, hvilket endte ud i en date hos mig i Aarhus d. 26. juni. Herfra gik det stille og roligt, og vi kom i et forhold fra oktober måned 15. Nu er vi flyttet sammen i Herning og Lasse har været på knæ på vores ferie på Malta i september 17.

Nu glæder vi os til at fejre hinanden og kærligheden til september 18, og håber I vil være med til at give os et skønt minde om dagen.