Bryllup på Varna Palæet i Aarhus

Bryllup på Varna Palæet i Aarhus

Bryllup på Varna Palæet i Aarhus

Vi skal giftes og søger en god bryllupsfotograf. Vi bliver omkring 50 personer og festen bliver holdt på Varna Palæet i Aarhus.
Vi er igang med at undersøge om vi kan blive viet ude i det fri. Vi vil nemlig gerne vies på den uendelige bro i Aarhus. Vi er begge fra Aarhus.

Receptionen, middagen og bla. Bryllupskagen sørger Varna for.

Vi har kigget på forskellige vielsesringe, og vi er faldet for et par fra mærket byAagaard. Så de bliver købt hos Vibholm. Brudekjolen er endnu ikke valgt og Joachims tøj er heller ikke. Men en jakkesæt fra Hugo Boss, kan aldrig gå helt galt. Jeg skal besøge forskellige brudekjole butikker bla. Panayotis, Lilly og bride House.

Skjoldhøjskolen i Tilst/Aarhus

Joachim og jeg mødte hinanden på Skjoldhøjskolen i Tilst/Aarhus. Jeg startede i hans klasse i 7. klasse. Vi havde intet til fælles og han gik med en hel anden gruppe af mennesker. Vi fik først øje på hinanden i London. Vi var på tur med skjoldhøjklubben i 5 dage. Vi begyndte at tale mere sammen, og med tiden kom vi tættere og tættere på hinanden. Vi blev kærester som 16 årige. I dag har vi været sammen i 10 år og er begge 26 år gammel. Vi flyttede sammen for 3 år siden. Joachim friede til mig på vores 10 års dag i Malaga den 30/9-2017.

Farverne er super flotte på billederne

Vi vil så gerne vinde en god bryllupsfotograf hos jer fordi dagen kommer til at betyde mega meget for os. Udefra de billeder vi har set på jeres hjemmeside, facebook og Instagram så virker I til at være top professionelle. Det betyder meget for os, at billederne er stemningsfylde og ikke ren “posering” :-).
Farverne er super flotte på billederne og I gøre det GODT! Det er lige præcis sådan nogle billeder vi gerne vil have af os, vores familie/venner og generelt hele dagen.