Bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsfotograf Aalborg – professionel fotograf med base i Aalborg. Bryllupsfotograf, portrætfotograf, produktfotograf og meget andet. Spændende og utraditionelle billeder ved uddannede fotografer. Hvad slags bryllupsbilleder søger i? Vil i have traditionelle bryllupsfotos, eller vil i have de mere moderne og rå bryllupsbilleder?

bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsfotograf Nordjylland

Se de bedste bryllupsfotografer på Nordjylland. Få taget de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres bryllup af fuldtids professionelle og seriøse bryllupsfotograf. En bryllupsfotograf er ikke bare en bryllupsfotograf, men en person du skal overlade det store ansvar at forevige en af de vigtigeste begivendheder i dit liv. Vi kører på hele Nordjylland og selvfølgelig i Aalborg.

Brylluppet

Som bryllupsfotograf ankommer jeg altid ca. en halv time før bryllupsfotograferingen, både for at klargøre mit fotoudstyr men
også for at finde de bedste steder at fotografere. Det er vigtigt at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder til sit bryllup. Minderne af den store dag skal foreviges, så du kan tage dem frem flere år efter brylluppet og kigge på dem. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige fotograf. (Bryllupsfotograf Aalborg)

 • Restaurant Papegøjehaven
 • Svalegaarden Hasseris
 • Egholm
 • Helnan Phønix Hotel
 • Hotel Hvidehus
 • Herregården Scheelsminde
 • Restaurant Fusion
 • Utzoncenter
 • Klitrosen
 • Funcenter
 • Motel Egense Strand

bryllupsfotograf

Glæden ved jobbet, som fotograf

Som fotograf på Nordjylland tilbyder vi smukke stemningsbilleder fra både vielse, de officielle portrætter af brudeparret og skønne billeder fra festen. Vores fotos er stemningsfulde og romantiske med masser af kærlighed i det umiddelbare øjeblik. Disse unikke øjeblikke opstår, uanset om vielserne finder sted i kirken, på rådhuset eller hjemme i haven. Vi har altid en skøn dag med brudeparret, når vi arbejder som bryllupsfotograf på Nordjylland. Vi glæder mig til at fange jeres øjeblik i vores billeder.

Se billeder på Nordjylland og i Aalborg herunder:

Aalborg

136.017 indbyggere (2017) inkl. Nørresundby. Aalborg eller Ålborg er en by i Region Nordjylland med 113.417 indbyggere. Som derfor er Danmarks fjerdestørste by. Aalborg er Byregion Aalborgs hovedby og betegnes som værende Nordjyllands hovedstad. Aalborg Kommune er Danmarks tredjestørste målt på befolkningstal 1970-2006 Nibe og Sejlflod. Der opstod i sin nuværende form 1. januar 2007 ved en sammenlægning af Aalborg Kommune og nabokommunerne Hals.

Gravpladsen Lindholm Høje er et af Danmarks mest markante monumenter fra 400 til 1000 efter Kr. Den første egentlige bymæssige bebyggelse opstod sandsynligvis ved Østerås udløb i Limfjorden i det område hvor de moderne gader Algade og Boulevarden krydser i dag. Åen fungerede som havn i lighed med mange andre lignende handelspladser i vikingetidens Danmark. Under de ældste byhuse blev der fundet spor efter landbrug herunder pløjespor. Tilsyneladende har der fra ca. 800 ligget en landsby på stedet.

I 1994 til 1995 blev der gennemført en større arkæologisk undersøgelse af de ældste lag i Aalborg by. Disse undersøgelser gav et bedre kendskab til byens tidlige historie. Man konstaterede bl.a. at der i 900-tallet var sket forandringer i området omkring åmundingen. Der begynder at dukke spor af håndværk og værksteder op ligesom der kan konstateres grubehuse og en handelsplads. Pladsens struktur minder om den der bl.a. kendes fra Ribe i 700-tallet dvs. der er ikke tale om en egentlig permanent by men snarere om en markedsplads hvor der med mellemrum har været aktivitet. Handels- og værkstedspladsen har nok været i funktion indtil midten af 1000-tallet. Den blev nok afløst af den første egentlige by med helårsbebyggelse. Den ældste gade er Algade og husene blev opført med gavlen vendt mod hovedgaden.

Der er desuden fundet spor af huse fra omkring samme tid på den anden side af åen. Der har formentlig været kongelige interesser i stedet fra begyndelsen men kongemagtens forbindelse bliver tydelig i 1035-1042 da Hardeknud slog mønter i byen det samme skete i Aarhus.