Bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsfotograf Aalborg – professionel fotograf med base i Aalborg. Bryllupsfotograf, portrætfotograf, produktfotograf og meget andet. Spændende og utraditionelle billeder ved uddannede fotografer. Hvad slags bryllupsbilleder søger i? Vil i have traditionelle bryllupsfotos, eller vil i have de mere moderne og rå bryllupsbilleder?

Bryllupsfotograf Aalborg Bryllupsfoto Aalborg fotograf bryllup Aalborg bryllupsbilleder Aalborg bryllupsfotografering aalborg brudepar aalborg bryllup i aalborg Bryllupsfotograf nordjylland

Bryllupsfotograf Nordjylland

Se de bedste bryllupsfotografer på Nordjylland. Få taget de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres bryllup af fuldtids professionelle og seriøse bryllupsfotograf. En bryllupsfotograf er ikke bare en bryllupsfotograf, men en person du skal overlade det store ansvar at forevige en af de vigtigeste begivendheder i dit liv. Vi kører på hele Nordjylland og selvfølgelig i Aalborg.

Brylluppet

Som bryllupsfotograf ankommer jeg altid ca. en halv time før bryllupsfotograferingen, både for at klargøre mit fotoudstyr men
også for at finde de bedste steder at fotografere. Det er vigtigt at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder til sit bryllup. Minderne af den store dag skal foreviges, så du kan tage dem frem flere år efter brylluppet og kigge på dem. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige fotograf. (Bryllupsfotograf Aalborg)

Brudeparret Mia og Lasse store dag så sådan her ud:

Vi skal vies i Vodskov Kirke

Han friede til mig på min fødselsdag

Bryllupsfotografering – hermed en beskrivelse af vores nordjyske bryllupsplaner:

Vi blev inviteret til en tredje venindes fødselsdag, og da vi kom ind i lokalet satte vi os ned ved et bord, hvor der sad en af vores venner og talte med en fyr. Han var en velklædt fyr med både skjorte og vest, og jeg faldt hurtigt i snak med ham. Tiden fløj af sted, men klokken blev mange, og vore veje måtte skilles. Jeg tog hjem, og det samme gjorde han. Det viste sig dog, at denne fyr, Lasse, var bror til fødselaren, og d. 11. april 2013 blev vi officielt kærester. Han friede til mig på min 26 års fødselsdag og jeg sagde selvfølgelig ja. Vi er netop flyttet i hus sammen, og nu er datoen for vores bryllup sat; d. 27. oktober 2018 – 6 år efter hans søsters fødselsdag, som skulle vise sig at ændre mit liv til det bedre.

Vi skal vies i Vodskov Kirke

Vi skal vies i Vodskov Kirke, som ligger lige op til Hammer Bakker, hvor vi drømmer om at få taget nogle smukke efterårsbilleder. Vi er netop flyttet til byen, og vi håber, at dette bliver vores base i livet, hvorfor vi ønsker at starte vores ægteskab her. Vi har endnu ikke lagt os fast på et feststed, men lige nu står det mellem Vodskov kro og Sebber Kloster, hvor der er plads til vores familier, som kommer rundt omkring fra i hele Danmark. Dennis vil meget gerne have et stort og smukt bryllup, hvor der ikke mangler noget, og samtidig vil jeg gerne have et personligt bryllup, som vi selv kan sætte vores præg på, hvorfor dette skal kombineres; Et stort, smukt og personligt bryllup med omkring 40 gæster.

Efteråret ligger op til hygge med enten brune og røde blade

Efteråret ligger op til hygge med enten brune og røde blade eller silende regn, og vi kan ikke forestille os en bedre dato end sidst i oktober. Vi skal have en masse stearinlys, og jeg har en plan om at lave vores bryllupskage – enten med efterårstema eller legotema, som vi begge går meget op i. Min kjole er endnu ikke købt, men jeg ønsker at finde mig en prinsessekjole med en masse let tyl, der kan bølge hen over gulvet, når jeg går. Dennis går meget op i skjorter, og han har dem i alverdens farver, så hvem ved, hvad han dukker op i? Når det kommer til stykket, bliver det sikkert meget pænt og klassisk, for selvom han med sine 35 år elsker nørderi med superhelte og lego, så sætter han også stor pris på at være stilet.

Bryllupsmesse i Aalborg

Vi regner med at tage til Bryllupsmesse i Aalborg Kultur og Kongrescenter, men da jeg afslutter min uddannelse på Sjælland samme uge, er det ikke sikkert, at vi når det. Vi må dog gøre, hvad vi kan, for at få planlægningen til at gå op.

Vi drømmer om at få taget nogle smukke billeder

Vi drømmer om at få taget nogle smukke billeder

Vi drømmer om at få taget nogle smukke billeder, som kan minde os om den bedste dag i vores liv, og de billeder, I tager ved jer, er både smukke og unikke. Kombinationen af natur og brudepar er simpelthen bare smuk, og det gør I rigtig godt! Med nyligt huskøb og med en udsigt til dagpenge for mig, kan vi dog ikke se, hvordan vi kan få råd til så flotte billeder, så derfor har jeg et brændende ønske om at kunne overraske min kommende mand med en bryllupsfotografering fra jer. At få minderne fra dagen samlet i billeder, er noget af det bedste, jeg kan forestille mig – næst efter livet sammen med min elskede, selvfølgelig.

Aalborg

136.017 indbyggere (2017) inkl. Nørresundby. Aalborg eller Ålborg er en by i Region Nordjylland med 113.417 indbyggere. Som derfor er Danmarks fjerdestørste by. Aalborg er Byregion Aalborgs hovedby og betegnes som værende Nordjyllands hovedstad. Aalborg Kommune er Danmarks tredjestørste målt på befolkningstal 1970-2006 Nibe og Sejlflod. Der opstod i sin nuværende form 1. januar 2007 ved en sammenlægning af Aalborg Kommune og nabokommunerne Hals.

Gravpladsen Lindholm Høje er et af Danmarks mest markante monumenter fra 400 til 1000 efter Kr. Den første egentlige bymæssige bebyggelse opstod sandsynligvis ved Østerås udløb i Limfjorden i det område hvor de moderne gader Algade og Boulevarden krydser i dag. Åen fungerede som havn i lighed med mange andre lignende handelspladser i vikingetidens Danmark. Under de ældste byhuse blev der fundet spor efter landbrug herunder pløjespor. Tilsyneladende har der fra ca. 800 ligget en landsby på stedet.

I 1994 til 1995 blev der gennemført en større arkæologisk undersøgelse af de ældste lag i Aalborg by. Disse undersøgelser gav et bedre kendskab til byens tidlige historie. Man konstaterede bl.a. at der i 900-tallet var sket forandringer i området omkring åmundingen. Der begynder at dukke spor af håndværk og værksteder op ligesom der kan konstateres grubehuse og en handelsplads. Pladsens struktur minder om den der bl.a. kendes fra Ribe i 700-tallet dvs. der er ikke tale om en egentlig permanent by men snarere om en markedsplads hvor der med mellemrum har været aktivitet. Handels- og værkstedspladsen har nok været i funktion indtil midten af 1000-tallet. Den blev nok afløst af den første egentlige by med helårsbebyggelse. Den ældste gade er Algade og husene blev opført med gavlen vendt mod hovedgaden.

Der er desuden fundet spor af huse fra omkring samme tid på den anden side af åen. Der har formentlig været kongelige interesser i stedet fra begyndelsen men kongemagtens forbindelse bliver tydelig i 1035-1042 da Hardeknud slog mønter i byen det samme skete i Aarhus.

Indhold