Bryllupsfotograf Herning

Bryllupsfotograf Herning

Bryllupsfotograf Herning – professionel fotograf med base i Herning. Bryllupsfotograf, portrætfotograf, produktfotograf og meget andet. Spændende og utraditionelle billeder ved uddannede fotografer. Hvad slags bryllupsbilleder søger i? Vil i have traditionelle bryllupsfotos, eller vil i have de mere moderne og rå bryllupsbilleder?

bryllupsfotograf Herning

Bryllupsfotograf Jylland

Se de bedste bryllupsfotografer i Jylland. Få taget de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres bryllup af fuldtids professionelle og seriøse bryllupsfotograf. En bryllupsfotograf er ikke bare en bryllupsfotograf, men en person du skal overlade det store ansvar at forevige en af de vigtigeste begivendheder i dit liv. Vi kører i hele Jylland og selvfølgelig i Herning.

Brylluppet

Som bryllupsfotograf ankommer jeg altid ca. en halv time før bryllupsfotograferingen, både for at klargøre mit fotoudstyr men
også for at finde de bedste steder at fotografere. Det er vigtigt at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder til sit bryllup. Minderne af den store dag skal foreviges, så du kan tage dem frem flere år efter brylluppet og kigge på dem. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige fotograf.

bryllupsfotograf

Glæden ved jobbet, som fotograf

Som fotograf i Jylland tilbyder vi smukke stemningsbilleder fra både vielse, de officielle portrætter af brudeparret og skønne billeder fra festen. Vores fotos er stemningsfulde og romantiske med masser af kærlighed i det umiddelbare øjeblik. Disse unikke øjeblikke opstår, uanset om vielserne finder sted i kirken, på rådhuset eller hjemme i haven. Vi har altid en skøn dag med brudeparret, når vi arbejder som bryllupsfotograf i Jylland. Vi glæder mig til at fange jeres øjeblik i vores billeder.

Se billeder på Jylland og i Herning herunder:

Herning

Bryllupsfotograf Herning – Herning ligger i Midtjylland og er hovedby i Herning Kommune. Byen er den fjerdestørste i Region Midtjylland og har 49.229 indbyggere inkl. Tjørring, Snejbjerg Lind Birk Hammerum og Gjellerup som via industrikvarterer er vokset sammen med selve købstaden. Landsbyen Herning bestod i 1682 af 9 gårde. Det samlede dyrkede areal udgjorde 215, 7 tønder land skyldsat til 30 78 tdr hartkorn. Dyrkningsmåden var græsmarksbrug uden tægter. Opdyrkningen af heden i begyndelsen af 1800-tallet medførte stigende befolkningstal og Herning udviklede sig som handelscentrum for området.

I 1827 lod den da nytiltrådte herredsfoged opføre et nyt tinghus et par km øst for landsbyen. Da han ikke kunne blive enig med bønderne i Gjelleruplund om en grund opførtes det ved en markvej ved gården Laulund. I 1832 bosatte en apoteker sig ved siden af tinghuset. I 1839 opførtes gæstgivergården Christiansminde og i 1841 bosatte sig en læge på stedet. I de følgende år bosatte flere håndværkere sig ligeledes i Herning og markvejen blev til Herninggade. Da landevejen mellem Ringkøbing og Silkeborg blev anlagt igennem den sparsomme bebyggelse i 1840’erne og en ny hovedvej fra Holstebro over Herning til Vejle opførtes – delen til Holstebro i 1858 og til Vejle i 1864 voksede landsbyen yderligere.