Bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotograf Horsens – professionel fotograf med base i Horsens. Bryllupsfotograf, portrætfotograf, produktfotograf og meget andet. Spændende og utraditionelle billeder ved uddannede fotografer. Hvad slags bryllupsbilleder søger i? Vil i have traditionelle bryllupsfotos, eller vil i have de mere moderne og rå bryllupsbilleder?

bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotograf Jylland

Se de bedste bryllupsfotografer I Jylland. Få taget de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres bryllup af fuldtids professionelle og seriøse bryllupsfotograf. En bryllupsfotograf er ikke bare en bryllupsfotograf, men en person du skal overlade det store ansvar at forevige en af de vigtigeste begivendheder i dit liv. Vi kører i hele Jylland og selvfølgelig i Horsens.

Brylluppet

Som bryllupsfotograf ankommer jeg altid ca. en halv time før bryllupsfotograferingen, både for at klargøre mit fotoudstyr men
også for at finde de bedste steder at fotografere. Det er vigtigt at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder til sit bryllup. Minderne af den store dag skal foreviges, så du kan tage dem frem flere år efter brylluppet og kigge på dem. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige fotograf.

bryllupsfotograf

Glæden ved jobbet, som fotograf

Som fotograf i Jylland tilbyder vi smukke stemningsbilleder fra både vielse, de officielle portrætter af brudeparret og skønne billeder fra festen. Vores fotos er stemningsfulde og romantiske med masser af kærlighed i det umiddelbare øjeblik. Disse unikke øjeblikke opstår, uanset om vielserne finder sted i kirken, på rådhuset eller hjemme i haven. Vi har altid en skøn dag med brudeparret, når vi arbejder som bryllupsfotograf i Jylland. Vi glæder mig til at fange jeres øjeblik i vores billeder.

Se billeder i Jylland og i Horsens herunder:

Horsens

Bryllupsfotograf Horsens – Horsens er en by i Østjylland og er med sine 58.480 indbyggere Danmarks 8. største by, placeret for enden af Horsens Fjord på den jyske østkyst. Horsens er hovedby i Horsens Kommune beliggende i Region Midtjylland. Byen nævnes første gang i 12. århundrede og var en betydelig by i Middelalderen med adskillige klostre og fæstningsanlæg. En række patricierhuse bl.a. Jørgensens Hotel vidner om at Horsens også var “købmændenes by” i 1700-tallet. I dag er byen inde i en udviklingsfase med ny industri der flytter til byområdet eller udvider allerede eksisterende aktiviteter. Transportcentrum er i de sidste par år flyttet fra Trekantområdet til Horsens. Byen har stor elektronikindustri og en del grafiske firmaer. Horsens har endvidere Danmarks eneste industrimuseum. Den østjyske fjordby har i Søndergade Danmarks bredeste hovedstrøg som er gågade. I den nordlige del af byen på en bakketop ses det tidligere Horsens Statsfængsel der nu er indrettet som museum og kulturhus under navnet Fængslet hvor især koncerter og kulturfestivaler jævnligt er på programmet. Horsens er Østjyllands tredjestørste by efter Aarhus og Randers.