Bryllupsfotograf Viborg

Bryllupsfotograf Viborg

Bryllupsfotograf Viborg – professionel fotograf med base i Viborg. Bryllupsfotograf, portrætfotograf, produktfotograf og meget andet. Spændende og utraditionelle billeder ved uddannede fotografer. Hvad slags bryllupsbilleder søger i? Vil i have traditionelle bryllupsfotos, eller vil i have de mere moderne og rå bryllupsbilleder?

bryllupsfotograf Viborg

Bryllupsfotograf Jylland

Se de bedste bryllupsfotografer i Jylland. Få taget de smukkeste bryllupsbilleder fra jeres bryllup af fuldtids professionelle og seriøse bryllupsfotograf. En bryllupsfotograf er ikke bare en bryllupsfotograf, men en person du skal overlade det store ansvar at forevige en af de vigtigeste begivendheder i dit liv. Vi kører i hele Jylland og selvfølgelig også som Bryllupsfotograf Viborg.

Brylluppet

Som bryllupsfotograf ankommer jeg altid ca. en halv time før bryllupsfotograferingen, både for at klargøre mit fotoudstyr men
også for at finde de bedste steder at fotografere. Det er vigtigt at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder til sit bryllup. Minderne af den store dag skal foreviges, så du kan tage dem frem flere år efter brylluppet og kigge på dem. Det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige fotograf.

bryllupsfotograf

Glæden ved jobbet, som fotograf

Som fotograf i Jylland tilbyder vi smukke stemningsbilleder fra både vielse, de officielle portrætter af brudeparret og skønne billeder fra festen. Vores fotos er stemningsfulde og romantiske med masser af kærlighed i det umiddelbare øjeblik. Disse unikke øjeblikke opstår, uanset om vielserne finder sted i kirken, på rådhuset eller hjemme i haven. Vi har altid en skøn dag med brudeparret, når vi arbejder som bryllupsfotograf i Jylland. Vi glæder mig til at fange jeres øjeblik i vores billeder.

Se billeder på Jylland og i Viborg herunder:

Viborg

Bryllupsfotograf Viborg – Viborg er en af de ældste byer i Danmark. Byen har 40.371 indbyggere og ligger centralt i Midtjylland ved Hærvejen. Gennem tiderne er Viborg skrevet som Wiborg. Vi på olddansk betyder helligdom 2017 I 2012 blev Viborg Kommune kåret som årets Idrætskommune samt Årets Ungdomskommune. Der er arkæologisk belæg for at den første bydannelse i Viborg fandt sted i slutningen af 900-tallet og begyndelsen af 1000-tallet. Den foregik ved Gisle Surssøns saga der beretter om at Gisle og to af hans fæller fra Island rejste sydpå til Danmark og kom til købstaden Viborg hvor de blev vinteren over hos en mand ved navn Sigurhaddur. Det skal være foregået i 961 men da sagaen er skrevet flere hundrede år senere er teksten ikke noget sikkert vidnesbyrd om Viborgs alder.” Hentyder til et indviet sted til gudsdyrkelse og til byens beliggenhed højt i terrænet. Viborg betyder således “det hellige sted på bakken”.