Bryllupsfest på Rosenholm Slot ved Hornslet

Bryllupsfotografering ved den store dag

Bryllupsfotografering ved jeres bryllup

Når i har valgt jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt at i gør jer tanker om hvor i gerne vil fotograferes. Også hvad i ønsker fotograferet. Det er en god ide at lave en lille liste til jeres bryllupsfotograf, om hvilke bryllupsfotos i kunne tænke jer. Er der nogle bestemte gæstebilleder i gerne vil have lavet, eller er der ting på brudekjolen eller vielsesringene i gerne vil have foreviget?

Det er vigtigt at i sammen med fotografen får snakket lidt om jeres ønsker for dagen. Send derfor gerne billedeksempler fra både den lokation i planlægger billederne skal skydes, og find også gerne inspirationsbilleder på nettet som i er vilde med. På den måde kan jeres bryllupsfotograf bedre forstå jeres specifikke ønsker. Bryllupsfotografen vil naturligvis have sin egen plan for dagen også, men det skader jo ikke at stille endnu flere krav til fotografen 🙂

Det handler om jeres største minde, det handler om jeres bryllupsbilleder, så stil gerne krav til jeres bryllupsfotograf. Det er fotografen vant til, hvis han eller hun er rutineret nok.

bryllupsfoto