Bryllupsbilleder

foto-222

Jeanne og Lars bryllup

kokkedal-slot-bryllupsfoto-184

Daniel og Ella Bryllup

bryllupsfoto-66

Nickie og Jeppe bryllup

Smukke bryllupsbilleder hos din fotograf

Stil altid krav til din fotograf, når det kommer til jeres bryllupsbilleder. Ingen fotograf er hævet over “loven”. Bryllupsbillederne er et af livets største minder, og derfor bør i sikre jer, at jeres bryllupsfotograf, er godt klædt på til opgaven, inden han eller hun fotografere jeres bryllup.

Bryllupsfotografen er din bedste ven ved brylluppet

Og hvorfor så det tænker du? Jamen kort og godt fordi, bryllupsfotografen har ansvaret for dit største minde. Du er afhængig af at fotografen har en god dag i jeres selskab. I skal ligeså meget, som fotografen skabe et “miljø”, hvor fotografen slapper af og nyder jeres selskab. For hvis, der er for meget “uro”, så ødelægger det fotografens kreativitet på jeres store dag, og bryllupsbillederne bliver ikke så gode, som i går og drømmer om.

Bryllupsfotografering en æressag

For at bruge et af de gode gamle Olsen banden udtryk. Så mener vi det faktisk. Bryllupsfotografering bør være en æressag for alle fotografer. De gode bryllupsbilleder bliver kun til hvis fotografen møder inspireret op til opgaven og brænder for opgaven, som bryllupsfotograf. De fleste fotografer, har erfaring indenfor portrætfoto, børnefoto, reklamefoto, gravid foto, portrætfoto, fotojournalismen, boudoir foto, packshots, kunstfoto eller en anden genre. Dette hjælper dog ikke så meget under en presset og krævende foto session, som bryllupsfotograferingen ofte er, grundet den korte tid, der er stillet til rådighed for fotografering på dagen. Alle brudepar vil nå så meget, som muligt på deres bryllupsdag, og derfor skal man som bryllupsfotograf ikke forvente, der er tid til at stå i timevis med et brudepar og lave billeder….. desværre