Mit primære mål med foto

Mit primære mål med foto

Mit primære mål med foto er at vække følelser og være der på det rigtige tidspunkt

Mit primære mål med foto er at vække følelser og være der på det rigtige tidspunkt. Jeg har en rolig personlighed og prøver at altid at skabe en afslappet stemning for at fange et mere naturligt portræt.
Ved events prøver jeg at forholde mig usynlig og fange atmosfæren og stemingen der er tilstede.
Et billede der fanger dig og rører ved dine følelser, er for mig et godt billede!
 
Se mere om bryllupsfotografering her.

Et portræt

Et portræt er ikke bare et billede af en person. Det er vigtig for mig at få personen bag til at skinne igennem. Det at tage billeder er meget mere end et knap tryk. Jeg bestræber mig altid på at finde en kreativ vinkel og anderledes tilgang. Forsøger at indfange så meget af stemningen, som muligt uden at være i vejen. En fotojournalistisk tilgang sikre de rigtige udtryk kommer frem.