Vi står og skal giftes i Sneum Kirke

Vi står og skal giftes i Sneum Kirke

Vi er et par fra en lille by nær Esbjerg, som hedder Tjæreborg. Jeg selv hedder Christina, er 25 år gammel, min kommende mand er 28 år gammel.

Vi har kendt hinanden i rigtig mange år

Vi har kendt hinanden i rigtig mange år, da vi har gået på den samme folkeskole. Vi har været fra hinanden nogle år og begyndte at se hinanden igen, som resulterede i at vi den dag er sammen på fjerde år, har to dejlige piger sammen og bosat os i vores drømmehus i Tjæreborg.

Vi står og skal giftes i Sneum Kirke

Vi står og skal giftes i Sneum Kirke kl 13 og festen skal fejres i Bryndum forsamlingshus.
Vi har valgt Sneum kirke, da vi begge rigtig godt kan lide den, da den er lille og hyggelig, vi er begge ude fra nærområdet og vi håber at den præst som har døbt og konfirmeret os begge og døbt begge vores piger, kan vie os.

Bryndum forsamlingshus

Bryndum forsamlingshus har vi valgt da vi begge har holdt fest der før og kender huset og så kan huset rumme alle de 120 gæster som vi har inviteret.

Bryllupsmesse

Vi satser meget på at skulle på bryllupsmesse i Vejle eller Odense, da vi kan få billetter der til, da vi kender ham som ejer 123Disko, som også tager rundt på messer, derudover skal han selvfølgelig levere musikken til vores fest.

Bryllupskagen

Bryllupskagen er bestilt ved en konditor som hedder Ana, Delice by Ana, som er en konditor fra Esbjerg. Hun har før leveret en kage til os, da vores store pige blev døbt og er super dygtig.
Vores forlovelsesringe skal også være vores vielsesringe, så dem valgte min mand, da han gik på knæ d. 24.12.16.

Brudekjolen

Brudekjolen er købt hos Askepot og Valentino i Tønder, hvor min mands tøj også skal købes.

Vi vil rigtig gerne finde en fotograf hos jer på vores store dag, da vi i dag er blevet brændt af, af den fotograf som vi egentlig havde troet vi skulle have haft.